Vad är

coachning?

En coach hjälper dig till den förändring du vill ha. Att du inte tagit tag i eller lyckats med det du velat ändra har sina anledningar. Coachning hjälper dig att se mer klart på vad det handlar om. Vad du vill, vad som hindrar dig men framförallt dina vägar framåt.

Jag är utbildad att hjälpa dig hitta din äkta motivation, självförtroende, att du hittar rätt lösningar och att du bli äkta förankrad att göra det du planerar. Alltihop handlar om lärande, utveckling och din framgång.

Hur går det till?


Du är den mest lämpade att leda ditt liv! Så jag ger dig inga råd – du får hjälp att hitta dina egna svar och lösningar. Jag ska vara en person som går bredvid och ställer de där bra frågorna, är tyst på rätt ställe och ber dig berätta mer. Som ser på ditt kroppsspråk när du talar emot dig själv eller när du träffar på de där starka, viktiga, positiva känslorna inuti. Du får hjälp att undersöka och bli medveten om dig själv, vad du vill och behöver. När det blir tydligt kommer viljan att börja förändra och vi börjar titta på dina lösningar. Vad du vill göra, när och hur.

Vilka områden kan jag bli coachad i?

Du kan bli coachad inom alla områden i ditt liv. Såsom avgörande val, familj, ekonomi, karriär osv. Du bestämmer vad vi ska prata om. Du behöver inte heller ha ett specifikt område, du kanske helt enkelt bara inte trivs med situationen & då måste vi reda ut varför. Du får se över dina olika livsområden och välja ett som du vill börja förbättra. Det fina särskilt för dig är att de flesta som blir coachade får resultat på flera områden när de tar tag i ett! Att bli coachad ger klarsyn och frigör mycket inspiration och kraft!

vart någonstans?


Vi kan boka en tid där vi träffas på mitt kontor i Kungsbacka, eller så kan vi ha samtal via Zoom/FaceTime eller telefon.

Det finns inga krav på hur många gånger vi behöver prata. Allting är upp till dig.


Vad kostar det?

Privatperson

Enstaka coachsamtal - 650:- inkl moms

5 stycken coachsamtal - 3000:- inkl moms

Du kan betala företaget via swish eller via faktura.

Ett introduktionssamtal med mig är kostnadsfritt. Där kan jag förklarar mer eller om du vill ställa

frågor. Vi kan sedan boka in din första tid

inom 2-3 veckor.

företag

Coachning av medarbetare

Enstaka coachsamtal - 1150:-* /5 st coachsamtal - 5500:- *

Chefscoachning

(Till chefer och ledare på alla nivåer i en organisation)

Enstaka coachsamtal - 1350:-* /5 st coachsamtal - 6500:- *

Executive coachning

(Vänder sig till Styrelse, VD och ledningsgruppsmedlemmar)

Enstaka coachsamtal - 1550:-* /5 st coachsamtal - 7500:- *

*Priserna är exkl. moms

"Om du inte tror på dig själv, vem ska då göra det?"